Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Az időjárás átírta a Haydn Fesztivál forgatókönyvét

Pintér-Papp Eszter | 2021.07.16.

– A várható időjárást figyelembe véve és a Budapesti Vonósokkal egyeztetve véglegesítettük a Haydn Fesztivál programját. Ez több ponton eltér attól, amiről korábban tájékoztattuk az érdeklődőket – jelentette be ma Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője, aki hangsúlyozta, mivel a Budapesti Vonósok rendkívül sokoldalú programot állítottak össze a hétvégére, a cél az volt, hogy egyetlen előzetesen meghirdetett program se maradjon el.

Boros Katalintól megtudtuk, az előrejelzések azt mutatják, hogy az időjárás nem zavarja meg a ma esti koncertet, így Szokolay Ádám és a Budapesti Vonósok 19 órától az Esterházy-kastély udvarán koncerteznek.

A szombatra előjelzett esőzések miatt az a döntés született, hogy a Harcsa Veronika koncert helyszíne a zsinagóga lesz, kezdési időpontja 20 órára módosul. A szintén a holnapi napra tervezett Táncok estéje új időpontban, vasárnap 19 órakor kezdődik, jó idő esetén az Esterházy-kastély udvarán, eső esetén a Jókai Mór Művelődési Központ színháztermében.

Boros Katalin a Médiacentrum kérdésére elmondta, a vasárnapi Kastélytúra Haydn társaságában című rendhagyó tárlatvezetések 11 és 16 órai időpontjára már minden jegy elkelt, a 12 és 15 órai időpontra még tudnak néhány regisztrációt fogadni az info@esterhazykastely.com e-mail címen. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: