Elhalasztották a PikNik Mozit

1455

„Márpedig minket nem győz le a szeszélyes nyár! Nem adjuk fel, tartsatok ki ti is! A PikNik Mozi új időpontja: 2021. július 25.” – olvasható a PikNik Mozi Facebook-bejegyzésében.

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, a …mint vízbe dobott kavics… TOP-os közösségfejlesztő projekt következő rendezvénye a Vajda Péter lakótelepi játszótérnél megrendezett PikNik Mozi lesz. A programot az eredeti tervek szerint július elején rendezték volna, ám a meghirdetett időpontra az előrejelzések esőt jósoltak, ezért a szervezők a program elhalasztása mellett döntöttek. Az új időpont július 18., vasárnap lett, ám sajnos az időjárás most is közbeszól, ezért újabb esőnapot jelöltek ki a valódi piknikhangulatot idéző eseménynek, július 25-én várják a filmek szerelmeseit. A délután egy rajzfilmmel, a Némó nyomában című mesével kezdődik 18.30-kor, 20.45-kor a nagy sikerű Mamma Mia! című filmet vetítik, 22.45-től pedig a Joker című film várja a kertmozizókat. A helyek elfoglalására 18 órától lesz lehetőség.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!