Szülők Akadémiája: A testvérféltékenység (Híradó, 2021.07.16.)

247

Volt egy rossz és egy jó híre is az érdeklődők számára a Pápai Pedagógiai Szakszolgálat pszichológusának: a testvérféltékenységet megúszni nem lehet, de kordában tartani igen. Gál Orsolya a Szülők akadémiája sorozatban tartott előadást ebben a sokakat érintő témában. A jó hangulatú, interaktív, személyes élményekre, tapasztalatokra alapuló alkalmon a szakember sok hasznos tanáccsal segítette a résztvevőket.

Szülők Akadémiája: A testvérféltékenység (Híradó, 2021.07.16.)

Szülők Akadémiája: A testvérféltékenység (Híradó, 2021.07.16.)Volt egy rossz és egy jó híre is az érdeklődők számára a Pápai Pedagógiai Szakszolgálat pszichológusának: a testvérféltékenységet megúszni nem lehet, de kordában tartani igen. Gál Orsolya a Szülők akadémiája sorozatban tartott előadást ebben a sokakat érintő témában. A jó hangulatú, interaktív, személyes élményekre, tapasztalatokra alapuló alkalmon a szakember sok hasznos tanáccsal segítette a résztvevőket.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, July 16, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!