Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Gólgazdag edzőmeccset játszott a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2021.07.17.

Nemcsak az eső, hanem a gólok is potyogtak a Perutz FC Csorna elleni edzőmérkőzésén, ahol hét gólt láthattak a kilátogató nézők. Egy fordulatos találkozón a pápaiak harmadik felkészülési mérkőzésükön 4-3-as győzelmet arattak.

Két hiányzóval érkezett a pápai csapat Csornára, Oláh Lászlóra betegség, Dénes Zsoltra családi okok miatt nem számíthatott Weitner Ádám.

Hamar, már a második percben megrezdült a háló, Füredi szabadrúgását Bence csúsztatta a kapuba, 0-1. Tíz perccel később egyenlítettek a hazaiak, Nagy lőtt a léc alá, 1-1. A félidő derekán Skriba külsővel Sandal fejére ívelte a labdát, ám a fejes fölé szállt. Egy perccel később megint Skriba volt az előkészítő, egy labdaszerzés után az üresen álló Sandalhoz passzolt, aki higgadtan helyezett a kapu bal oldalába. 1-2. Fél óra elteltével könnyen egyenlíthetett volna a Csorna, ám Visy beadását egy méterről Hanzel mellé belsőzte. Fordulás után szinte megismétlődött a pápaiak első gólja, azzal a különbséggel, hogy most a hazaiak találtak be, egy jobbról érkező labdát Böcskey csúsztatott a hosszúba, 2-2. Fél órával a vége előtt Iványi remek ütemű kiugratása után Molnár emelte át a kapust, ám nem tudott a kapuba gurítani, mert az egyik csornai védő szerelte. Még ebben a percben fordított a Csorna, Nagy szerezte meg második gólját miután eltolta Szigeti mellett a labdát és az üres kapuba gurított, 3-2. A 75. percben egyenlített a Pápa, Hanzl szabadrúgása Hauserről Bence elé pattant, aki közelről a kapuba bólintott, 3-3. A hátralévő időben két pápai helyzetet jegyezhettünk fel, az egyikből sikerült is megszerezni a győzelmet: előbb Lőre kapus tolta ki Rátonyi bal alsóba tartó tekerését, majd Iványi megpattanó lövése utat talált a kapuba, mellyel kialakult a 3-4-es végeredmény.

Csornai SE – Perutz FC 3-4 (1-2) Gsz.: Nagy 2, Böcskey ill. Bence 2, Sandal, Iványi

Perutz FC: Szigeti – Füredi, Bence, Zsirai, Nagy – Hanzl, Köles, Kalász, Szilágyi, Skriba, Sandal, csereként pályára lépett: Rátonyi, Jurik, Iványi, Molnár T., Szalai, Cseke, Varga, Molnár M.

Weitner Ádám: Nagyon jól szolgálta felkészülésünket a mai meccs, jó körülmények között egy jó ellenféllel találkoztunk. Az látszik, hogy nem vagyunk még kész. Fizikálisan rendben vagyunk, de a védekezésen kell még dolgoznunk, hátul stabilabbnak kell lennünk, ilyen előkészítetlen támadásokból – mint amik ma voltak – nem kaphatunk gólokat és az egyéni hibákat is a minimumra kell redukálnunk. Van még két hetünk, dolgozunk tovább.

A pápai együttes július 21-én, szerdán 11 órai kezdéssel a Csákvárt látja vendégül.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.23.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: