Hittanos tábor (Híradó 2021.07.19.)

310

A Szent Anna Plébánia táborában idén két turnusban fogadták a gyerekeket. A hittan foglalkozásokat a Szent József templomban tartották, de a gyerekek az idő jó részét a szabadban töltötték, játékkal, énekléssel, sőt kirándulás is szerepelt a programban. A táborokat a Szent Anna Plébánia hittanosai számára szervezték, hogy a különböző iskolákba járó gyerekek megismerhessék egymást.

Hittanos tábor (Híradó 2021.07.19.)

Hittanos tábor (Híradó 2021.07.19.)A Szent Anna Plébánia táborában idén két turnusban fogadták a gyerekeket. A hittan foglalkozásokat a Szent József templomban tartották, de a gyerekek az idő jó részét a szabadban töltötték, játékkal, énekléssel, sőt kirándulás is szerepelt a programban. A táborokat a Szent Anna Plébánia hittanosai számára szervezték, hogy a különböző iskolákba járó gyerekek megismerhessék egymást.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, July 19, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!