Magyar Kupa: Győrújbarátra utazik a Perutz FC

695

A Győr-Moson-Sopron megyei másodosztályban legutóbb ötödik helyen végző Győrújbarátot kapta ellenfeléül a Magyar Kupában a Perutz FC. A kupameccset augusztus 7-én vagy 8-án rendezik. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

Az első és a második forduló sorsolása előtt a résztvevő csapatokat az MLSZ Versenybizottsága a földrajzi elhelyezkedésük alapján négy csoportba sorolta be és az így kialakított csoportokból sorsolta össze egymással. A kupasorozat új kiírásában némileg változik a lebonyolítás rendje az előző évihez képest. A sorozatot 160 csapat kezdi meg, a 12 NB I-es és 20 NB II-es klub mellett az összes olyan NB III-as sportszervezet is, amely nem indít csapatot az élvonalban vagy a másodosztályban.

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság augusztus 1-jei rajtjára készülő Perutz FC verhető ellenfelet kapott, hiszen a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokságban szereplő Győrújbaráthoz látogatnak Weitner Ádámék.

Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény – függetlenül a csapatok osztályba sorolásától –, akkor 2×15 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbításban mindkét együttes azonos számú gólt ér el, vagy nem születik találat, a továbbjutás büntetőrúgásokkal dől el.

A szövetség hamarosan dönt a hivatalos kezdési időpontról.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!