Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Magyar Kupa: Győrújbarátra utazik a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2021.07.19.

A Győr-Moson-Sopron megyei másodosztályban legutóbb ötödik helyen végző Győrújbarátot kapta ellenfeléül a Magyar Kupában a Perutz FC. A kupameccset augusztus 7-én vagy 8-án rendezik. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

Az első és a második forduló sorsolása előtt a résztvevő csapatokat az MLSZ Versenybizottsága a földrajzi elhelyezkedésük alapján négy csoportba sorolta be és az így kialakított csoportokból sorsolta össze egymással. A kupasorozat új kiírásában némileg változik a lebonyolítás rendje az előző évihez képest. A sorozatot 160 csapat kezdi meg, a 12 NB I-es és 20 NB II-es klub mellett az összes olyan NB III-as sportszervezet is, amely nem indít csapatot az élvonalban vagy a másodosztályban.

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság augusztus 1-jei rajtjára készülő Perutz FC verhető ellenfelet kapott, hiszen a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokságban szereplő Győrújbaráthoz látogatnak Weitner Ádámék.

Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény – függetlenül a csapatok osztályba sorolásától –, akkor 2×15 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbításban mindkét együttes azonos számú gólt ér el, vagy nem születik találat, a továbbjutás büntetőrúgásokkal dől el.

A szövetség hamarosan dönt a hivatalos kezdési időpontról.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.17.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: