Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

A helyzetek megvoltak, de a gólokat a Fehérvár lőtte

Haraszti Gábor | 2020.10.10.

A házigazda MOL Fehérvár II. sikerével ért véget a két 18 pontos csatája a labdarúgó NB III 13. fordulójában, melyen a hazaiak jobban sáfárkodtak a helyzeteikkel és kétgólos győzelmet arattak.

Pusztán az elmúlt hetek statisztikai adatai alapján a székesfehérváriak várhatták kedvezőbb előjelekkel a 90 percet, a Fejér megyeiek hat meccs óta veretlenek voltak a legutóbbi öt meccsét győzelem nélkül lehozó pápaiakkal szemben. Vendég oldalon Skriba Mátéval eltiltás, Irmes Dáviddal sérülés miatt nem számolhatott Lengyel Ferenc vezetőedző, míg a válogatott szünet miatt a másik oldalon Toldi Gábor kellemes gondokkal „küzdött” a teljes keret mellett az első csapatból többen is visszajátszottak.

A 13. percben a hazaiak szerezték meg a vezetést, egy remek ütemű kiugratás után Szabó tolta el Horváth mellett a labdát majd az üres kapuba gurított, 1-0. Tíz perccel később szabadrúgáshoz jutott a Perutz, Hanzl életerős bombája a keresztlécen csattant. Fél óra játék után ismét a Fehérvár veszélyeztetett, Molnár tekert centikkel mellé. A 36. percben kettőre nőtt a különbség, egy eladott labda után Géresi lőtt a kapu bal oldalába, 2-0. A második félidő ötödik percében közel állt a szépítéshez a Perutz, egy beadást Császár fejelt a kapu elé, Szabó azonban mellé gurított. A 72. percben egy szabadrúgás után a kipattanót Böröczky tűzte rá kapásból, Kovácsnak nagyot kellett nyújtózkodnia. Egy-két kivételtől eltekintve a hazaiak térfelén folyt a játék szinte a teljes második játékrészben, ám nem sikerült betalálni, az utolsó döntések rendre rossznak bizonyultak, így a kevesebb helyzetet kidolgozó Fehérvár II. a Perutz ellen is folytatta remek sorozatát.

MOL Fehérvár II. – Perutz FC 2-0 (Gsz.: Szabó, Géresi)

MOL Aréna Sóstó, v.: Sipos (Bede, Imrő). MOL Fehérvár II.: Kovács – Tóth, Illés (’19 Dékei), Hajdinger (’46 Rónaszéki), Vágó, Papp, Kövesdi, Dinnyés, Géresi (’90 Tóth), Zólyomi, Szabó (’29 Molnár) vezetőedző: Toldi Gábor. Perutz FC: Horváth – Nagy T., Császár, Koronczai, Böröczky – Zsirai, Baldauf (’77 Németh E.), Kalász, Hanzl, Szilágyi (’46 Bence) – Szabó Zs., vezetőedző: Lengyel Ferenc.

Lengyel Ferenc: Taktikailag és fizikálisan is rendben volt a mérkőzés, sajnos a helyzeteink kimaradtak, kontrából pedig két gólt kaptunk. Szünet után is fegyelmezetten, nagy odaadással futballoztunk, játékrendszert váltottunk, ám így sem tudtunk betalálni. Úgy gondolom, a mai játékunkból csak a gól hiányzott.

A Perutz FC október 18-án, vasárnap 17 órai kezdéssel a Nagykanizsát fogadja.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: