Megkezdődött a Vak Bottyán utcai munka is

1276
Fotó: HuHa

A múlt héten adtunk hírt arról, hogy az új nyomvonal kitisztításával megkezdődött a Szabó Dezső utca korszerűsítése az ipari park II. projekt keretében, ezen a héten pedig a közlekedésfejlesztés II. projekt kivitelezési munkái is elindultak. Ez utóbbinak köszönhetően új nyomvonalon épül újjá a Vak Bottyán utca mintegy 380 méteres szakaszon és körforgalom épül a Táncsics-Szabó Dezső-Acsádi út csomópontjában, ahová a Vak Bottyán utcát is bevezetik.

A munkálatok a kitűzésekkel kezdődtek, ma pedig már a humuszréteg eltávolítása zajlik a körforgalom és az új útszakasz területén.

A beruházás 247 millió forintba kerül, a munkálatokat a Strabag Építő Kft. végzi. A tervek szerint novemberre készül el a fejlesztés, mellyel egy újabb nagy lépést tesz előre a város a közlekedésbiztonság erősítése és a közlekedési infrastruktúra minőségének javítása terén. Ez a körforgalom egyébként a tizenhetedik lesz a városban.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!