Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Elkerülhető gólokkal nyert a Csákvár

Haraszti Gábor | 2021.07.21.

Másfél héttel a bajnokság kezdete előtt az NB II-es Csákvár ellen folytatta a felkészülési mérkőzések sorát a Perutz FC. Weitner Ádám csapata 3-1-es vereséget szenvedett, ám a pápaiak játékban egyenrangú ellenfelei voltak a Fejér megyeieknek.

A pápai tréner Skriba Mátéra betegség, Gasztos Martinra és Mogyorósi Bálintra sérülés miatt nem számíthatott a szerda délelőtti találkozón, melyet a Csorna elleni meccshez hasonlóan jól kezdett a Pápa, a harmadik percben Hanzl felívelése után Sandallal szemben szabálytalankodtak a tizenhatoson belül: a büntetőt Oláh magabiztosan értékesítette 1-0. A folytatásban, bár egyenrangú ellenfele volt a Csákvárnak a Perutz, veszélyesebben a vendégek játszottak. Fél óra elteltével Bencze emelt fölé, majd jött az egyenlítés: egy alapvonali szabadrúgást a hosszún álló Koch kanalazott vissza, a bal kapufánál álló Torvund pedig közelről a hálóba sodorta a játékszert 1-1. Nem sokkal később már a Csákvárnál volt az előny, Hanzl passzolta el a labdát, amivel Takács törhetett egy az egyben kapura, és miután eltolta Dénes mellett a labdát, az üres kapuba gurított 1-2. A félidő hajrájában közel állt az egyenlítéshez a Pápa, Hanzl élesen belőtt szögletét azonban nem sikerült senkinek sem testtel besodorni. A második félidőben mezőnyben folyt a játék, mindkét csapat többet cserélt, sok említésre méltó esemény egészen a 80. percig nem történt. Ekkor a csereként pályára lépő Vörös kapott egy jó labdát a tizenhatos környékén, majd egy állítás után a kapu bal sarkába helyezett 1-3.

Perutz FC – Csákvár 1-3 (1-2) (Gsz.: Oláh ill. Torvund, Takács, Vörös)

Weitner Ádám: Két perctől eltekintve elégedett vagyok a ma látottakkal, egy jó, kemény mérkőzést játszottunk egy magasabb osztályban szereplő csapat ellen. Ez a meccs is jól szolgálta a felkészülésünket, dolgozunk tovább.

Mónos Tamás (a Csákvár vezetőedzője): A Perutz keményen, szervezetten futballozott. Letámadásaink ültek, jó helyen szereztünk labdát, s ezekből rúgtuk a góljainkat, illetve alakítottunk ki több helyzetet.

Perutz FC: Dénes – Füredi, Zsirai, Bence, Molnár M. – Kalász, Hanzl, Köles, Szilágyi – Oláh, Sandal, csereként pályára lépett: Szalai, Iványi, Hauser, Jurik, Rátonyi, Varga, Cseke, vezetőedző: Weitner Ádám.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: