Jól sikerült a Haydn Fesztivál (Híradó 2021.07.21.)

266

A nyár egyik legrangosabb komolyzenei rendezvényén vagyunk túl, mely a múlt hétvége folyamán összesen mintegy hétszáz embert vonzott a kastély udvarára, a zsinagógába vagy a JMK színháztermébe. A Budapesti Vonósok 24. Haydn Fesztiválja kedvező fogadtatásra talált a pápai közönségnél. Boros Katalin a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője értékelte a háromnapos programot.

Jól sikerült a Haydn Fesztivál (Híradó 2021.07.21.)

Jól sikerült a Haydn Fesztivál (Híradó 2021.07.21.)A nyár egyik legrangosabb komolyzenei rendezvényén vagyunk túl, mely a múlt hétvége folyamán összesen mintegy hétszáz embert vonzott a kastély udvarára, a zsinagógába vagy a JMK színháztermébe. A Budapesti Vonósok 24. Haydn Fesztiválja kedvező fogadtatásra talált a pápai közönségnél. Boros Katalin a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője értékelte a háromnapos programot.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, July 21, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!