Szombaton lesz a Felsővárosi nap a Milleniumi Emlékparkban (Híradó 2021.07.21.)

251

Július 24-én, szombaton lesz a Felsővárosi nap a Milleniumi Emlékparkban. 14 órától többek között ugrálóvár, szabadulószoba és kreatív játszóház várja a családokat, de nem maradhat el a főzőverseny sem. A délutáni programot színesíti a Tevelei Táncos Lábak, a Zsoodance és a Vadvirág produkciója. Az este sztárvendége pedig az Abba Sisters lesz. A rendezvény a terület és településfejlesztési operatív program keretében valósul meg.

Szombaton lesz a Felsővárosi nap a Milleniumi Emlékparkban (Híradó 2021.07.21.)

Szombaton lesz a Felsővárosi nap a Milleniumi Emlékparkban (Híradó 2021.07.21.)Július 24-én, szombaton lesz a Felsővárosi nap a Milleniumi Emlékparkban. 14 órától többek között ugrálóvár, szabadulószoba és kreatív játszóház várja a családokat, de nem maradhat el a főzőverseny sem. A délutáni programot színesíti a Tevelei Táncos Lábak, a Zsoodance és a Vadvirág produkciója. Az este sztárvendége pedig az Abba Sisters lesz. A rendezvény a terület és településfejlesztési operatív program keretében valósul meg.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, July 21, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!