Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Négy aranyérmet szereztek a Hét Csillag Egyesület versenyzői

Haraszti Gábor | 2021.07.23.

Hét dobogós helyezéssel tértek haza a Magyar Tradicionális Kung-Fu és Wushu Szakszövetség országos bajnokságának második fordulójáról a Hét Csillag Egyesület versenyzői, akik küzdelemben és formagyakorlatban adtak számot tudásukról.

A martonvásári sportcsarnokban megrendezett versenyen az iskola négy versenyzője indult, akik 11 kategóriába adták le nevezésüket. A pápaiak az első fordulóhoz hasonlóan a második bajnokságon is remekül szerepeltek, hiszen négy első, egy második és két harmadik helyezést szereztek.

– Jó versenyt zártunk, szép eredmények születtek, bizakodó vagyok a meghívásos magyar bajnokság előtt – mondta Pintér Péter, az egyesület elnöke. – Full kontakt küzdelemben Tóth Bálint -90 kilogrammban KO-val nyerte a döntőt. Bálint sokat lépett előre az elmúlt időszakban, szépen dolgozik, aminek látszanak az eredményei. A serdülő -60 kilogrammos kategóriában Szabó Dávid már az első fordulóhoz képest is sokat fejlődött, taktikusan, jól mozogva sikerült legyőznie a fináléban nagy riválisát, azt a versenyzőt, akitől az előző bajnokságon vereséget szenvedett. Podányi Márton a felnőttek között egyhangúlag hozta az összes meccsét és megérdemelten állhatott a dobogó legmagasabb fokára, míg Horváth Gergő is a döntőig menetelt, ott sajnos alulmaradt, de ő is jó úton halad, hogy aranyérem kerülhessen a nyakába.

Pintér Péter a formagyakorlat eredményeivel kapcsolatban arról tájékoztatott, hogy Horváth Gergő és Szabó Dávid párosban második helyen végzett, utóbbi pusztakezes formában bronzérmet, hosszúfegyverben összeszedett mozgással aranyérmet vehetett át, ugyanebben a kategóriában Horváth Gergő az ifik mezőnyében harmadik helyezést ért el.

A meghívásos magyar bajnokságot ősszel rendezik, ahova az 1-4. helyezettek szereztek indulási jogosultságot.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: