Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Retro percek a Musical Stúdió junior csoportjával

Babos Petra | 2021.07.23.

A Pápai Musical Stúdió utánpótlás fiataljai lendületes bemutatkozó műsorának könnyű, retro dallamaira tapsolhattak az érdeklődők az egyik Fő téri vendéglátóhelyen ma este.

M. Varga Veronika, a Pápai Musical Stúdió vezetője a Médiacentrum kérdésére elmondta, a pápaiak által jól ismert Griff Hotel új tulajdonosával megegyeztek, hogy a pincehelyiséget az S. K. Társulat használhatja.

– Jó kapcsolat alakult ki az S. K. Társulat és a bisztró üzemeltetője között, így ennek keretében a társulat rendezvényeket, zenés programokat szervez a hely teraszára, udvarára. A nyári eseménysorozat nyitányaként a Pápai Musical Stúdió junior csoportja lépett fel, de bemutatkoznak a Gráciák, lesz Dívák Estje és az S. K. Társulat előadásában egy vígjátékot is láthat majd a közönség. A programsorozatot augusztus végén a Megafon zenés estje zárja – tudtuk meg M. Varga Veronikától, aki hozzátette, nagy öröm számára, hogy 13-16 éves fiatalok szívesen éneklik a retro dalokat.

A stúdió vezetője kiemelte, jó érzés a járványhelyzet után újra közönség előtt énekelni, s látni a reakciójukat, érzéseiket.

A ma esti műsorban régi slágerek csendültek fel, amelyeket a közönség együtt énekelt a lelkes fiatalokkal.

A programok ingyenesek, a szervezők szeretettel várnak mindenkit. A soron következő előadás augusztus 6-án 20 órakor lesz, akkor a Gráciák könnyűzenei műsorát élvezheti a nagyérdemű a bisztró teraszán.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: