Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Mulatnak a felsővárosiak

Pintér-Papp Eszter | 2021.07.24.

Főzőverseny, pónidögönyöző, színpadi programok, ugrálóvár, játékpark, arcfestés és játékos vetélkedők várják mindazokat, akik ma délután a Millenniumi Emlékparkban, a Felsővárosi Nap programjain szórakoznak. 

Nagyon sokan ellátogattak a városrészi napok sorozatának nyitórendezvényére, ottjártunkkor már javában illatoztak a főzőcsapatok bográcsaiban a finomabbnál finomabb étkek, a fesztiválsátorban a Pápai Vadvirág Néptáncegyüttes szórakoztatta a közönséget, sokan álltak sorba az arcfestésnél és a póniknál, ügyes kezű gyermekek alkottak a kreatív játszóházban és a közlekedésbiztonsággal kapcsolatos játékos feladatokkal is sokan próbálkoztak.

Dr. Vaitsuk Mária, a városrész önkormányzati képviselője nagy örömmel tapasztalta, hogy sokan ellátogattak a városrészi napra. – Örömmel látom, hogy sok család van a Millenniumi Emlékparkban, nagyon sok gyermeket elhoztak a programra. Úgy gondolom, sokan élvezik most ezt a pillanatot, amikor a járvány végre megengedi, hogy rendezvényeket tartsunk. Úgy látom, azok, akik eljöttek, jól szórakoznak – mondta a Pápa és Vidékének dr. Vaitsuk Mária, akitől azt is megtudtuk, hogy felsővárosi lakókkal és munkatársaival maga is benevezett a főzőversenybe. A csapatuk gombás sertéspaprikással szállt versenybe a felsőváros legjobb főzőcsapata címért.  

A délután hátralévő részében Árok-party Fiesta címmel zenés gyermekműsor várja a kicsiket, majd a Pápai Musical Studió Junior lép színpadra. A főzőverseny eredményhirdetése és a köszöntők 18.30-kor kezdődnek, majd az est sztárvendége, az ABBA Sisters ad műsort. A napot DJ Gregori retro bulija zárja. 

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: