Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

A hosszú élet titka a szerető családban rejlik

Babos Petra | 2021.07.24.

Stemmer Lászlóné Wernitz Jolánt ma délután 90. születésnapja alkalmából családja és a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete tagjai, valamint dr. Áldozó Tamás polgármester is köszöntötte egy csokor virággal és Orbán Viktor miniszterelnök gratuláló oklevelével.

Werlitz Jolán 1931. július 24-én született Kemenesmagasiban, később Pápára költözött családjával, ahol fodrásznak tanult, majd a Higiénia Szolgáltató Szövetkezetnél dolgozott fodrászként. Szakmájában rendkívül elismert volt, sok fodrászversenyen vett részt.

Joli néninek egy lánya, két unokája és nyolc dédunokája van.

Joli néni sokat betegeskedik, ennek ellenére nagyon derűs, vidám személyiség. Tagja a pápai nyugdíjas egyesületnek és alapító tagja volt a Szíves Klubnak. A mindennapjait pihenéssel tölti, naponta sétál egy kicsit és sokat olvas, valamint nézi a híreket.

Az idős néni meghatottan elmondta, a hosszú élet titka a szerető és megértő családban rejlik.

-Mindennél többet ér, ha az embert körülveszik a szerető rokonai, családtagjai. Sosem felejtem el azt a sok szeretetet, törődést, amit nap mint nap kapok tőlük – emelte ki Joli néni, aki hozzáfűzte, örül, hogy a nyugdíjas egyesület tagja lehet, hiszen mindig is szeretett egy-egy közösséghez tartozni.

A születésnapról természetesen a pezsgő és a torta sem hiányozhatott, amit együtt fogyasztottak el a megjelentek.

További jó egészséget kívánunk, Isten éltesse sokáig Joli nénit!




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: