Szórakozás, finom ízek és jótékonykodás

952
Fotó: Pintér Ádám

Hamarosan véget ér az idei nyár első városrészi napja, a Millenniumi Emlékparkban ezekben a percekben Dj Gregori gondoskodik a felsővárosiak jó hangulatáról. 

A hagyományos főzőverseny eredményhirdetését a színpadi programok közti szünetben, késő délután tartották. A díjazott főzőcsapatok ajándékcsomagjait dr. Áldozó Tamás polgármester és dr. Vaitsuk Mária, a városrész önkormányzati képviselője adták át. A verseny harmadik helyezettje dr. Vaitsuk Mária csapata lett, második helyen a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete csapata végzett, míg a zsűri döntése értelmében a legfinomabb ételt a mai napon a Pápai Vízmű főzőcsapata főzte. 

A főzőverseny a városrészi napok hagyományaihoz hűen jótékony célt is szolgált. A csapatok által főzött ételekért felajánlott adományok összege 205.435 forint, amelyből a Millenniumi Emlékpark játszóterét bővítik hamarosan. 

A főzőverseny eredményhirdetése után tartották a Jókai Mór Városi Könyvtár régi magyar mesékhez kötődő kvízének díjkiosztóját is. Bagarus Petra, Hantos Pirgi Szófia, Béles Eszter és Bekker Nikolett vehettek át ajándékcsomagot a mesés kvízben adott helyes válaszaikért. 

A díjkiosztót követően az ABBA Sisters szórakoztatta a Felsővárosi Nap közönségét. A remek hangulatú városrészi rendezvény Dj Gregori retro diszkójával zárul. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!