Tapolcafőn kirándultak az Esterházy-kastély táborozói (Híradó 2021.07.30.)

133

Az Esterházy-kastély a nyár folyamán több turnus nyári tábort szervezett gyermekek részére. Ezen a héten rengeteg élmény várta a résztvevőket. Bringóhintózás, kézművesfoglalkozás, kirándulás, játékos tanulás is volt a programok között. Tegnap Tapolcafőn jártak a táborozók, ahol a tanösvényen kívül a falumúzeumot is megnézték. A napot egy közös főzés koronázta meg.

Tapolcafőn kirándultak az Esterházy-kastély táborozói (Híradó 2021.07.30.)

Tapolcafőn kirándultak az Esterházy-kastély táborozói (Híradó 2021.07.30.)Az Esterházy-kastély a nyár folyamán több turnus nyári tábort szervezett gyermekek részére. Ezen a héten rengeteg élmény várta a résztvevőket. Bringóhintózás, kézművesfoglalkozás, kirándulás, játékos tanulás is volt a programok között. Tegnap Tapolcafőn jártak a táborozók, ahol a tanösvényen kívül a falumúzeumot is megnézték. A napot egy közös főzés koronázta meg.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, July 30, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!