Az erőszak nem válasz semmire (Híradó 2021.07.30.)

145

A veszprémi Alkohol-Drogsegély Ambulancia Szertelenül határok nélkül elnevezésű prevenciós programjának keretében egy négy részből álló előadássorozat indult nyáron, aminek harmadik részét a Soha senkinek című érzékenyítő előadást láthatták az érdeklődők tegnap délután a Szent Anna Házban. A tantermi színdarab ezúttal a családon belüli erőszak témakörét boncolgatta.

Az erőszak nem válasz semmire (Híradó 2021.07.30.)

Az erőszak nem válasz semmire (Híradó 2021.07.30.)A veszprémi Alkohol-Drogsegély Ambulancia Szertelenül határok nélkül elnevezésű prevenciós programjának keretében egy négy részből álló előadássorozat indult nyáron, aminek harmadik részét a Soha senkinek című érzékenyítő előadást láthatták az érdeklődők tegnap délután a Szent Anna Házban. A tantermi színdarab ezúttal a családon belüli erőszak témakörét boncolgatta.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, July 30, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!