Projektindító rendezvény a Fenyveserdő bölcsődében (Híradó 2021.07.30.)

183

10 nap múlva munkaterületté válik a Fenyveserdő Bölcsőde, hiszen megkezdődhet a korszerűsítés az önkormányzat által elnyert 550 millió forintos TOP projekt keretében. Ez alkalomból projektnyitó rendezvényre várták a szülőket és a dolgozókat tegnap délután. A rendezvényen Tóth Kata, a Pápai Egyesített Bölcsődék intézményvezetője, dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, dr. Áldozó Tamás polgármester és Rádi Róbert városfejlesztési osztályvezető tájékoztatta az érdeklődőket a következő hónapok munkájáról és a kisgyermekek ellátásának biztosításáról.

Projektindító rendezvény a Fenyveserdő bölcsődében (Híradó 2021.07.30.)

Projektindító rendezvény a Fenyveserdő bölcsődében (Híradó 2021.07.30.)10 nap múlva munkaterületté válik a Fenyveserdő Bölcsőde, hiszen megkezdődhet a korszerűsítés az önkormányzat által elnyert 550 millió forintos TOP projekt keretében. Ez alkalomból projektnyitó rendezvényre várták a szülőket és a dolgozókat tegnap délután. A rendezvényen Tóth Kata, a Pápai Egyesített Bölcsődék intézményvezetője, dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, dr. Áldozó Tamás polgármester és Rádi Róbert városfejlesztési osztályvezető tájékoztatta az érdeklődőket a következő hónapok munkájáról és a kisgyermekek ellátásának biztosításáról.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, July 30, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!