Évfordulósok köszöntése a nyugdíjas egyesületnél (Híradó 2021.07.30.)

214

A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesület tagjai aktívan töltik a nyarat. Baán Évától, az egyesület elnökétől megtudtuk, a nagy sikerű juliális után voltak már informatika tanfolyamon, várkerti látogatáson és kastélytúrán is. Az együtt töltött idő mindig jó hangulatban telik -mondta el az elnök. Tegnap is volt okuk az ünneplésre, hiszen a 80 és 85 éves tagok születésnapi köszöntése alkalmából gyűltek össze.

Évfordulósok köszöntése a nyugdíjas egyesületnél (Híradó 2021.07.30.)

Évfordulósok köszöntése a nyugdíjas egyesületnél (Híradó 2021.07.30.)A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesület tagjai aktívan töltik a nyarat. Baán Évától, az egyesület elnökétől megtudtuk, a nagy sikerű juliális után voltak már informatika tanfolyamon, várkerti látogatáson és kastélytúrán is. Az együtt töltött idő mindig jó hangulatban telik -mondta el az elnök. Tegnap is volt okuk az ünneplésre, hiszen a 80 és 85 éves tagok születésnapi köszöntése alkalmából gyűltek össze.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, July 30, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!