Év erdésze verseny a Bakonyerdőnél (Híradó 2021.07.30.)

864

Az Országos Erdészeti Egyesület az idei évben is megrendezi Az év erdésze versenyt, melyen minden állami erdőgazdaság képviselteti magát. Az országos döntőt házi versenyek előzik meg, melynek győztese vehet részt az augusztusi fináléban. A Bakonyerdő Zrt. tegnap Huszárokelőpusztán tartotta helyi fordulóját, melyre az összes erdészettől érkeztek kollégák. A versenyt szakmai előadásokkal és kötetlen találkozóval egészítették ki, így egy igazi erdészünnepet tartott a pápai székhelyű állami erdőgazdaság.

Év erdésze verseny a Bakonyerdőnél (Híradó 2021.07.30.)

Év erdésze verseny a Bakonyerdőnél (Híradó 2021.07.30.)Az Országos Erdészeti Egyesület az idei évben is megrendezi Az év erdésze versenyt, melyen minden állami erdőgazdaság képviselteti magát. Az országos döntőt házi versenyek előzik meg, melynek győztese vehet részt az augusztusi fináléban. A Bakonyerdő Zrt. tegnap Huszárokelőpusztán tartotta helyi fordulóját, melyre az összes erdészettől érkeztek kollégák. A versenyt szakmai előadásokkal és kötetlen találkozóval egészítették ki, így egy igazi erdészünnepet tartott a pápai székhelyű állami erdőgazdaság.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, July 30, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!