Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Nem szakadt meg a nyeretlenség

Haraszti Gábor | 2020.10.11.

A harmadik fordulóban harmadik vereségét szenvedte el a megyei felnőtt kézilabda bajnokságban a Bakonyerdő Pápa, mely kilenc góllal kapott ki a Nemesvámos II-től.

Az idei pontvadászatban ez idáig egy szoros (Ősi 31-32) és egy sima vereséget (Szombathely 30-21) tudott eddig felmutatni Kapcsándi Zsolt csapata. Vasárnap délelőtt az a Nemesvámos látogatott a sportcsarnokba, mely a Tapolcának az előző fordulóban 52(!) gólt dobott.

Húsz percig tudta tartani a lépést a vendégekkel a haza gárda, mely biztatóan kezdett, volt, hogy három góllal is vezetett. Az első játékrész utolsó tíz perce a nemesvámosiaké volt, akik ennek köszönhetően megfordították az állást és ötgólos előny tudatában mehettek pihenőre. A második felvonás első felében ismét a jobbik arcát mutatta a Bakonyerdő, sikerült közelebb férkőzni ellenfeléhez, sajnos a két pont lehetősége nem volt benne a meccsben, a vendégek megérdemelt, magabiztos győzelmet arattak 23-32 arányban.

Bakonyerdő Pápa – Nemesvámos II. 23-32 (10-15)

Kapcsándi Zsolt: A különbség túlzó, de egy jobb erőkből álló, hosszabb kispadú Nemesvámos megérdemelten győzött a mai napon. A második félidőben volt egy halvány esély a felzárkózásra, de a végére fizikálisan és fejben is elfáradtunk. Megyünk tovább, most jönnek a nyerhetőbb meccsek, biztos vagyok benne, hogy ki fogunk lábalni ebből a kisebb gödörből.

A pápai csapat a következő fordulóban Simontornyára látogat.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: