Nem szakadt meg a nyeretlenség

780
Fotó: Haraszti Gábor

A harmadik fordulóban harmadik vereségét szenvedte el a megyei felnőtt kézilabda bajnokságban a Bakonyerdő Pápa, mely kilenc góllal kapott ki a Nemesvámos II-től.

Az idei pontvadászatban ez idáig egy szoros (Ősi 31-32) és egy sima vereséget (Szombathely 30-21) tudott eddig felmutatni Kapcsándi Zsolt csapata. Vasárnap délelőtt az a Nemesvámos látogatott a sportcsarnokba, mely a Tapolcának az előző fordulóban 52(!) gólt dobott.

Húsz percig tudta tartani a lépést a vendégekkel a haza gárda, mely biztatóan kezdett, volt, hogy három góllal is vezetett. Az első játékrész utolsó tíz perce a nemesvámosiaké volt, akik ennek köszönhetően megfordították az állást és ötgólos előny tudatában mehettek pihenőre. A második felvonás első felében ismét a jobbik arcát mutatta a Bakonyerdő, sikerült közelebb férkőzni ellenfeléhez, sajnos a két pont lehetősége nem volt benne a meccsben, a vendégek megérdemelt, magabiztos győzelmet arattak 23-32 arányban.

Bakonyerdő Pápa – Nemesvámos II. 23-32 (10-15)

Kapcsándi Zsolt: A különbség túlzó, de egy jobb erőkből álló, hosszabb kispadú Nemesvámos megérdemelten győzött a mai napon. A második félidőben volt egy halvány esély a felzárkózásra, de a végére fizikálisan és fejben is elfáradtunk. Megyünk tovább, most jönnek a nyerhetőbb meccsek, biztos vagyok benne, hogy ki fogunk lábalni ebből a kisebb gödörből.

A pápai csapat a következő fordulóban Simontornyára látogat.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!