Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Bemutatkoztak a Perutz nyári igazolásai

Haraszti Gábor | 2021.07.30.

A Perutz-stadion klubházában rendezett szurkolói ankéton bemutatta nyáron szerződtetett játékosait a Perutz FC. Szintén ezen az alkalmon mesélt a felkészülésről és vázolta terveit a nyáron érkezett edző, Weitner Ádám.

Augusztus 1-jén 18 órai kezdéssel a Sopron ellen rajtol a pápaiak számára a 2021/2022-es idény, természetesen a vasárnapi kezdés is szóba került a találkozón. A megjelenteket Bocskay László köszöntötte, a klub elnöke a játékoskeretet érintő változásokat ismertette a jelenlevőkkel, majd elmondta, vannak célok az év során, ám irreális elvárásokat nem támasztanak a játékosok elé.

– Szeretném kiemelni, hogy a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubbal történő együttműködésünknek köszönhetően többen is kettős igazolással rendelkeznek, bízom benne, hogy kiérdemlik, hogy pályára léphessenek. Az idénnyel kapcsolatban szeretném tájékoztatni a szurkolóinkat, hogy a belépés minden hazai bajnokinkra ingyenes, és aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal, mindenképp hozza magával a találkozóra.

Weitner Ádám vezetőedző az öthetes felkészülési időszakot sikeresnek értékelte, ám mint mondta, az idő rövidsége miatt nyáron sokkal nehezebb csapatot építeni.

– Más-más fizikai állapotban érkeztek a játékosok a felkészülés kezdetére, fontos volt, hogy mindenkit ugyanolyan szintre tudjunk hozni. A nagy hőség ellenére nem vettek vissza a tempóból a fiúk, mindenki becsületesen dolgozott. Nyolc új játékossal csapatot építeni ilyen rövid idő alatt nem lehet, de bízom egy jó rajtban, mely sikerélményt és lökést adhatna a srácoknak.

Ezután a nyáron szerződtetett játékosok, Oláh László, Dénes Zsolt, Köles János, Molnár Máté, Zsirai Martin, Sandal Dominik, Rátonyi Soma és Füredi Ádám mesélt eddigi pályafutásáról, a felkészülésről és arról, mit várnak a szezon során. Mindannyian önbizalommal telve, bizakodva várják a vasárnapi összecsapást és az előttük álló őszi idényt. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: