Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Nehéz meccsel indul a szezon

Haraszti Gábor | 2021.07.31.


Öthetes felkészülési időszak után augusztus 1-jén a Perutz FC nekivág a 2021/2022-es NB III-as labdarúgóidénynek, a pápaiak 18 órai kezdéssel a Sopront látják vendégül.


Új szakmai stábbal és átalakult játékoskerettel készül az idénynyitóra a bakonyaljai együttes, melyet június közepétől Weitner Ádám irányít. A fiatal tréner Sopronból érkezett a pápai kispadra és a korábbi NB I-es játékos nem sokat tétlenkedett, nagy lendülettel vetette bele magát a munkába. A Perutz június 28-án kezdte a felkészülést, a futó-, konditermi és úszóedzések mellett heti öt tréning és egy edzőmérkőzés szerepelt a programban.


–  Nyilván nyáron kevesebb idő van a felkészülésre, de amit elterveztem, azt maradéktalanul végre tudtuk hajtani – foglalta össze az elmúlt bő egy hónapot Weitner Ádám. – Elismerem, nem volt könnyű a mögöttünk hagyott időszak, próbáltuk azért úgy adagolni a terhelést, hogy ne álljanak fejre a játékosok, nagy figyelmet fordítottunk a megfelelő kondíció elérésére, sokat edzettünk a futópályán, a Pápai Sport Centrum fitnesz termében és az uszodát sem hanyagoltuk el. Elégedett vagyok a fiúkkal, jól dolgoztak, alázatosak voltak.

A sorsolás folytán korábbi csapata, a Sopron ellen mutatkozik be a kispadon a pápai edző, aki egy jó rajtban reménykedik.

– Vasárnap jó csapat érkezik hozzánk, nyilván ismerem őket, úgy gondolom, felépítettem ott valamit, amit igyekeznek továbbvinni, ezért is mondom, nem lesz egyszerű a találkozó – folytatta Weitner edző. – Nem gondolnám, hogy több lenne ez egy bajnokinál, felesleges presztízsnek titulálni, mindenkivel kell játszani, így az előző csapatommal, a Sopronnal is. Azt szeretném, hogy amikor vasárnap este lejövünk a pályáról, tiszta legyen a lelkiismeretünk, hogy mindent megtettünk a három pontért.

A mérkőzés augusztus 1-jén Héra Csanád sípszavára 18 órakor kezdődik, a belépés ingyenes. A bajnoki megtekintéséhez nem szükséges védettségi igazolvány, de a klub kéri, akinek van, hozza magával. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: