Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Győzelemmel tértek vissza

Haraszti Gábor | 2020.10.11.

Hét hónap elteltével győzelemmel kezdte a megyei első osztályú női kézilabda bajnokságot a Kilián DSE együttese, mely hat góllal nyert a Tapolca ellen.

Ifj. Koncz Sándor tanítványai március 8-án játszottak utoljára tétmeccset, a koronavírus-járvány berobbanása után félbeszakadt a bajnokság, így közel hét hónapot kellett várni az újabb bajnokira. A köztes időszakban kissé átalakult a csapat, mely a fejlődést, a tisztes helytállást tűzte ki célul erre az évadra.

A Tapolca ellen kiegyenlített erők küzdelmét hozta az első félidő, felváltva estek a gólok, majd a szünethez közeledve három találattal meglépett a Pápa, melyet meg is őrzött a pihenőre. A folytatásban sokáig úgy tűnt eldőlt a meccs, hiszen már héttel is vezettek a fekete mezes hazaiak, ám a Tapolca nem hagyta magát és egy 8-1-es etapot produkálva előbb kiegyenlített, majd rövid időre a vezetést is átvette. Az 50. percre rendezte a sorokat a Kilián, jó kapusteljesítménnyel és védekezéssel, valamint hatékony támadójátékkal ismét a maga javára fordította a találkozót, innentől pedig nem is engedte ki a kezéből az irányítást, aminek két pont lett a jutalma. 

Kilián DSE – Tapolca 35-29 (16-13)

Koncz Sándor: Nagyon vártuk már, hogy ismét tétmeccsen léphessünk pályára, gratulálok a lányoknak. Hajtós, birkózós találkozó volt, amikor pedig már azt hittük megvan a meccs, kis híján kicsúszott a kezünkből. Szerencsére összekaptuk magunkat, koncentráltunk és igazi csapatmunkával nyerni tudtunk.

A pápai lányok a következő játéknapon az Úrkút vendégei lesznek.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: