Zene – Tánc – Bor – Somló… Somló Fesztivál 2021

1150

A Somlói Borrend Egyesület, mint a somlói borvidék elkötelezett támogatója belső és külső forrásokkal egyaránt támogatja a borvidék széles körű megismertetését a turizmus, azon belül is elsősorban a borturizmus iránt érdeklődőknek. 

Az elmúlt években az egyesület saját tagdíján és támogatói segítségén felül több sikeres pályázaton keresztül tudott forrásokat bevonni e tevékenységére, különösen reklám, marketing, PR területen. 

Az egyesület 2020-ban sikeres pályázatot (pályázati azonosító: FCA-KP-1-2020/4-000193) nyújtott be 2 millió forint összegben a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében rendezvény megtartására Somló Fesztivál néven, amelynek időpontja 2021. augusztus 27. (péntek), helyszíne pedig az újonnan a Somló lábánál épült Somló Kapuja Látogatóközpont területe.

A Somló Fesztivál keretében a délelőtt folyamán sor kerül a Somlói Gyermek és Ifjúsági Néptánc és Népdal Találkozóra, kora délutántól késő estig pedig zenés, táncos programokkal várjuk az érdeklődőket gyermek-, néptánc-, zenés-énekes programjainkon. A belépés minden programra ingyenes!

A Somló Fesztivál célja továbbá, hogy a programok mellett térítésmentes kiállítási lehetőséget biztosítson a somlói borvidék vendéglátóipari és borászati kiállítóinak megjelenéséhez, termékeik értékesítéséhez.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!