Eltiltás hatálya alatt, ittasan közlekedett a sofőr

546
Fotó: illusztráció

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte a 75 éves sofőr ellen folytatott vizsgálatot.

A járőrök Pápa belterületén igazoltattak egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit 2021. augusztus 1-jén 11 óra 10 perckor. A 75 éves sofőrrel szemben alkoholszondás ellenőrzést végeztek, amely pozitív értéket mutatott, továbbá megállapították, hogy a férfit a Zalaegerszegi Törvényszék a járművezetéstől már korábban jogerősen eltiltotta. A rendőrök a sofőrt elfogták, mintavétel céljából előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!