Kemping projektzáró és bejárás (Híradó 2021.08.06.)

167

Új faházak, vizesblokk, beléptető rendszer, korszerű közvilágítás, modern fogyasztásmérők – ezeket a fejlesztéseket hajtotta végre a Várkert Termál Kemping az elmúlt hónapokban. A közel 100 millió forintos beruházáshoz 90 millió forint támogatást nyert el létesítmény a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programban. A kivitelezés befejeződött, a projektzáró rendezvényt tegnap tartották.

Kemping projektzáró és bejárás (Híradó 2021.08.06.)

Kemping projektzáró és bejárás (Híradó 2021.08.06.)Új faházak, vizesblokk, beléptető rendszer, korszerű közvilágítás, modern fogyasztásmérők – ezeket a fejlesztéseket hajtotta végre a Várkert Termál Kemping az elmúlt hónapokban. A közel 100 millió forintos beruházáshoz 90 millió forint támogatást nyert el létesítmény a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programban. A kivitelezés befejeződött, a projektzáró rendezvényt tegnap tartották.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, August 6, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!