Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Kertmozihangulat a volt Kiliánon

Babos Petra | 2021.08.06.

A nyári zivatar után, 18 órakor verőfényes napsütésben indulhattak az érdeklődők a volt Kilián lakótelepre, az Aegon játszótérre.

A könnyű nyáresti program a „…mint vízbe dobott kavics…” című projekt keretében valósulhatott meg. A szabadtéri mozizás ezúttal is óriási népszerűségnek örvend – hasonlóan, mint a Vajda lakótelepen -, sokan már jóval a kezdés előtt megérkeztek, hogy a legjobb helyeket elfoglalva nézhessék a filmeket. 

Horváth Dorina, a JMK kulturális szervezője a Médiacentrumnak elmondta, nagyon örülnek annak, hogy a mai PikNik Mozi programot sikerült megtartani.

– A kezdés előtt nem sokkal meghirdettük a közösségi médiában, hogy az eső miatt vizes lett a fű, s akinek lehetősége van, hozzon magával széket is. A rajzfilmet óriástévén nézhetik a gyerekek, mivel a napsütés miatt a nagy vetítőn nem látszódna az jól. Az esti filmet, a Forrest Gumpot pedig a nagy kivetítőn követhetik – tudtuk meg Horváth Dorinától, aki hozzátette, egy pápai hölgy jóvoltából ötletes és hangulatos dekorációval díszítették fel a játszóteret, hozzájárulva ezzel az igazi piknikhangulathoz.

Vörös-Bognár Zsuzsi férjével és két kislányával látogatott el a szabadtéri mozizásra, ahol elmondása szerint nagyon jó a hangulat.

– Természetesen hoztunk egy nagy plédet, s persze egy kis rágcsálnivalót is, ami hozzátartozik az igazi mozihangulathoz – tudtuk meg a fiatal édesanyától, aki hozzáfűzte, azt tervezik, hogy ha a gyerekek bírják, akkor az esti filmbe is belenéznek.

– Jól érezem magam a PikNik Mozin. Még sosem jártunk a testvéremmel kertmoziban, s úgy gondoltam, hogy ha már adódik egy ilyen lehetőség a Kiliánon, akkor eljövünk és megnézzük. Szerintem nagyon jó kezdeményezés ez a program, gyakrabban lehetne ilyen – mondta Balogh Dominik.

A programra még most sem késő elindulni, hiszen 20 óra 30 perctől a Forrest Gump című filmet láthatják az óriási kivetítőn. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: