Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Bemutatkozik a kupában a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2021.08.07.

A sikeres bajnoki rajt után vasárnap a MOL Magyar Kupa nyitókörében a Győr-Moson-Sopron megyei másodosztályban szereplő Győrújbaráthoz utazik a Perutz FC, melynek kötelező a továbbjutás a következő körbe.

A vasárnapi, Sopron felett aratott siker után (1-0) háromnapos pihenőt kaptak a pápai játékosok, igaz nem dőlhettek teljesen hátra a labdarúgók, hiszen a kötelezően előírt edzéstervet el kellett végezniük.

– Aki nem tudja elengedni magát, az nem tud megfeszülni sem, ezért kaptak a szokásosnál hosszabb pihenőt a fiúk, hogy fel tudjanak frissülni. Továbbra is elégedett vagyok a munkával és a hozzáállással, kemény egy hét vár ránk, három idegenbeli találkozóval – tekintett előre Weitner Ádám vezetőedző.

Augusztus 8-án 16:30-as kezdéssel Győrújbaráton lép pályára a Perutz, a pápai edző szerint a három osztálykülönbség ellenére is nehéz meccs lesz, hiszen a hazaiaknak nincs veszítenivalójuk, biztosan lelkesek lesznek és mindent megtesznek majd a továbbjutásért.

– Szerényen, alázatosan, az ellenfelet tisztelve kell pályára lépnünk – folytatta a pápaiak trénere. – Maximális koncentrációt várok mindenkitől, természetesen szeretnénk továbbjutni és kicsit gyakorolni a szerdai, Komárom elleni bajnokira. Három meccs vár ránk egy hét alatt, úgy kell elosztani a terhelést, hogy az ideális legyen, a kupában szeretnék azoknak több lehetőséget adni, akik az idénynyitón nem, vagy csak kevesebbet játszottak.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: