Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Főzőverseny, játékok, színpadi programok – Városrészi nap a Tókertben

Babos Petra | 2021.08.07.

Benépesült ma délután a Spartacus Sportpálya a Tókert Városrészi Napra. A jó hangulatú délután folyamán jótékonysági főzőverseny, színpadi programok, s megannyi játék várta az érdeklődőket.

A műsorszámokat követően dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és dr. Áldozó Tamás polgármester köszöntötte a szép számban megjelenteket. Dr. Kovács Zoltán elmondta, jó döntés volt, amikor évekkel ezelőtt úgy határoztak, hogy a Tókertnek is legyen egy városrészi napja. Végül az est hátralevő részéhez jó szórakozást, kellemes kikapcsolódást kívánt.

A polgármester köszönetét fejezte ki minden csapatnak, akik részt vettek a jótékonysági főzőversenyen.

Bakos László önkormányzati képviselő elmondta, az idei évben szakítottak a hagyományokkal, s nem egy intézményt, szervezetet támogatnak a jótékonysági főzőverseny 140.250 forintos bevételéből, ebben az évben a Tókertet átszelő Bakony-ér medrének a folyamatos karbantartására és rendbetételére fordítják a befolyt összeget.

Az eredményhirdetésen a harmadik helyezettnek járó díjat Gabi néni csapata vehette át, a második helyen az ESZI Fogyatékosok Nappali Intézménye csapata végzett, győztesnek pedig a Pápai Vasas Szakszervezet csapatának főztjét hirdették ki.

Iski Mónika, a Pápai Vasas Szakszervezetének egyik csapattagja elmondta, nagyon meglepődtek, hogy az ő főztjüket tartotta a zsűri a legjobbnak, kiemelte, hogy nagyon jól sikerült a mai nap, jó volt a barátokkal együtt főzni.

– Csapatunk a szakszervezet tagjaiból és barátokból állt össze. Úgy döntöttünk, hogy „Bográcsos éhségűző” egytálételt főzünk, amiben volt káposzta, bab, hús és pirított szalonna. Természetesen a legfontosabbat is beletettük, a szívünket és a lelkünket – tudtuk meg Iski Mónikától, aki hozzátette, a bográcsuk pillanatok alatt kiürült, úgyhogy legközelebb nagyobb kondérban főznek.

– Jó ötletnek tartom, hogy a Bakony-ér tisztán tartását tűzték ki célul, hiszen így még szebb lesz a patak medre és környéke – tudtuk meg a hölgytől, aki hozzátette, a sztárvendég műsorát is meghallgatják és tervezik, hogy a retró buliban is szórakoznak az est folyamán.

A köszöntők után Baby Gabi műsora következett.  A Tókert Városrészi Napot Dj. Döme retró bulija zárja a késő esti órákban.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: