Babasapkák a kórháznak

298
Forrás: Facebook

A Jótevő FittAngyalok csoport jóvoltából a közeljövőben hatvan darab kis sapkát adnak át a pápai kórház babáinak. Rózsa Csilla pápai születésű, jelenleg Kecskeméten él. Szabadidejében szívesen alkot, köt. Mint mondta, Kecskeméten évek óta helyi hagyomány, hogy sapikat kötnek a kórház újszülöttjeinek.

– Tavaly a munkám miatt Pápán voltam, s akkor döntöttem úgy, hogy a pápai babáknak is kötök sapkákat. Rátaláltam a Jótevő FittAngyalok csoportra, akik lelkesen az ötletem mellé álltak. Az előző évben egy kisebb csomaggal leptük meg az apróságokat, idén hatvan darab kisebb-nagyobb méretű, lányos és fiús sapikkal kedveskedünk a gyerekeknek – tudtuk meg a sapkákat készítő, Rózsa Csillától, aki kiemelte, az adakozás jót tesz a léleknek, jó annak, aki adja, s annak is, aki kapja.

Rózsa Csilla hangsúlyozta, nagyon jó érzés látni az anyukák arcán az örömöt, amikor megkapják a kis meglepetést. Ez számára szívet melengető érzés.

A kisgyerekeknek hamarosan átadják a sapkákat a jótékony angyalok.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!