Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Közelít a 80 méterhez Füredi Dániel

Haraszti Gábor | 2021.08.09.



Több mint két métert javítva egyéni legjobbján fantasztikus, közel 80 méteres eredményt ért el a Szekszárdon rendezett U18-as országos atlétika bajnokságon Füredi Dániel, a Pápai  Atlétikai Club versenyzője.
Tovább tart a pápai kalapácsvető remek éve, hiszen az U20-as észtországi Európa-bajnokság 10. helye után ezúttal a Szekszárdi Atlétikai Centrumban a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel. A fiatal tehetség folyamatosan javuló teljesítménnyel, új egyéni csúccsal, 79.57 méterrel végzett az élen.
– Dani körről körre javított eredményén az első dobásához képest kilenc méterrel messzebb hajította az öt kilogrammos szert, melynek köszönhetően megdöntötte a korábbi, 77.48 méteres csúcsát és nem mellesleg komoly csatában megelőzte nagy riválisát, a veszprémi Csekő Miklóst (78.46) – tájékoztatott Varga Patrik, a PAC edzője. – Jó formában van, bizakodó vagyok a dr. Papp Pál – Csermák József Emlékverseny és a hétvégi, brnói Öt nemzet viadala versenyek előtt.

Varga Patrik hozzátette, az egyesület színeiben Szekszárdon Major Mirtill Anna is indult, aki nem sokkal maradt el 48 méteres egyéni legjobbjától (47.33), ami az ötödik helyre volt elegendő.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: