Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Ötletes elrendezés, gondozott kert – Erzsébetváros legszebb kertjét díjazták

Babos Petra | 2021.08.09.

A Keressük Erzsébetváros legszebb virágoskertjét elnevezésű felhívás júliusi győztese a Facebook-kedvelések száma alapján Pethő Zoltánné Fecske utcai lakos kertje – adta hírül a napokban Facebook-oldalán Venczel Csaba önkormányzati képviselő.

– Füstös Istvánnal, Erzsébetváros kertészeti boltjának vezetőjével örömmel tapasztaltuk, hogy júliusban az előző hónaphoz képest többen neveztek az Erzsébetváros legszebb virágoskertje elnevezésű felhívásunkra és töltöttek fel egy-egy fotót kertjük legszebb részleteiről, virágszigeteiről. Örömmel tölt el minket az is, hogy nagyon sokan megosztották a felhívás bejegyzését, így sokan  érték el a csodaszép kertek fotóit. Az első helyezett közel száz kedveléssel nyerte meg a verseny júliusi fordulóját. Nyereményét, az Erzsébetváros legszebb virágoskertje július hónapban elismerő oklevelet és a 15.000 forintos ajándékutalványt Füstös Istvánnal és gyermekeivel adtuk át Pethő Zoltának, aki egy sétára invitált minket ötletesen elrendezett, gondozott kertjébe – tájékoztatott Venczel Csaba, aki elmondta, Pethő Zoltánné a fakéreg talajtakarót színes kavicságyásra cserélte, mely tartósabb a kéregnél és jobban kiemeli a szépen formált örökzöldeket. A hatalmas és különleges kaktuszok szeretik helyüket.

– Ugyancsak elismerésre méltó valamennyi júliusi nevezőnk kertje. A folyamatosan gondozott, ápolt virágágyások, cserepes virágok, az ízlésesen elrendezett dekorelemek, kerti bútorok nemcsak látványosak, de ötletesek is. Arra biztatok mindenkit, hogy kövessék továbbra is a versenyzők posztjait, gyönyörködjünk együtt városrészünk virágoskertjeiben! – hangsúlyozta a városrész önkormányzati képviselője, aki köszönetét fejezte ki Pethő Zoltánnénak, Várnainé Pordán Szilviának, Olasz Hajnalkának, Szalainé Tihanyi Andreának, Horváth Jenőnének és Csányi Zsuzsannának, akik beküldték kertjükről a fotókat. A versenyzők elismerését nem csak az ajándékutalvánnyal és oklevéllel jutalmazták. A rengeteg kommentben kifejezett gratuláció, elismerő, kedves szó még nagyobb örömöt okozott a fotókat feltöltő erzsébetvárosi kertek tulajdonosainak.

Venczel Csaba végül felhívta a figyelmet arra, hogy a verseny augusztusban is folytatódik, várják a városrész lakóinak fotóit Venczel Csaba személyes Facebook-bejegyzése alá, a felvételhez pedig adják meg a nevüket és a kert pontos címét, mivel a versenyfelhívás csak Erzsébetvárosban található virágoskertekre vonatkozik. A legtöbb lájkot elért fotón szereplő virágoskertet személyesen is megtekintik a szervezők.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: