Dívák-koncert a Fő téren

646
Fotó: Babos Petra

A Dívák háromtagú formációja – Somogyi Szilvi, Ács Zsuzsanna és M. Varga Veronika – adott ma este koncertet az egyik Fő téri vendéglátóhely teraszán.

M. Varga Veronika, a Pápai Musical Stúdió vezetője a Pápa és Vidéke kérdésére elmondta, a formáció a stúdió három hölgytagjából alakult, Dívák néven.

– A Dívák elnevezés nem ránk utal, hanem azokra a híres női előadóművészekre, akiketmegszólaltatunk. Az est során felcsendültek többek között Kovács Kati, Cserháti Zsuzsa, Gloria Gaynor, Rúzsa Magdi és Zalatnay Sarolta népszerű slágerei – tudtuk meg M. Varga Veronikától, aki hozzátette, nagy öröm számukra, hogy ismét felléphetnek a közönség előtt.

A stúdió vezetője elmondta, október 16-án egy nagyszabású gálaműsorra várják a nagyérdeműt – amennyiben a járványügyi szabályok ezt lehetővé teszik -, ahol a stúdió juniorjai és seniorjai is fellépnek.

A ma esti koncerten a lendületes, vidám dallamokat együtt énekelte a szép számú közönség a Dívák nevű formációval, de néhányan egy-egy dal erejéig táncra is perdültek.

A soron következő koncert holnap, azaz szombaton lesz 20 órától. Ekkor a Mondegreen formációval ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!