Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Dívák-koncert a Fő téren

Babos Petra | 2021.08.13.

A Dívák háromtagú formációja – Somogyi Szilvi, Ács Zsuzsanna és M. Varga Veronika – adott ma este koncertet az egyik Fő téri vendéglátóhely teraszán.

M. Varga Veronika, a Pápai Musical Stúdió vezetője a Pápa és Vidéke kérdésére elmondta, a formáció a stúdió három hölgytagjából alakult, Dívák néven.

– A Dívák elnevezés nem ránk utal, hanem azokra a híres női előadóművészekre, akiketmegszólaltatunk. Az est során felcsendültek többek között Kovács Kati, Cserháti Zsuzsa, Gloria Gaynor, Rúzsa Magdi és Zalatnay Sarolta népszerű slágerei – tudtuk meg M. Varga Veronikától, aki hozzátette, nagy öröm számukra, hogy ismét felléphetnek a közönség előtt.

A stúdió vezetője elmondta, október 16-án egy nagyszabású gálaműsorra várják a nagyérdeműt – amennyiben a járványügyi szabályok ezt lehetővé teszik -, ahol a stúdió juniorjai és seniorjai is fellépnek.

A ma esti koncerten a lendületes, vidám dallamokat együtt énekelte a szép számú közönség a Dívák nevű formációval, de néhányan egy-egy dal erejéig táncra is perdültek.

A soron következő koncert holnap, azaz szombaton lesz 20 órától. Ekkor a Mondegreen formációval ismerkedhetnek meg az érdeklődők.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: