Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Idegenbeli bravúr kell a Perutz-tól

Haraszti Gábor | 2021.08.14.

Sok ideje nincs keseregni a hétközi, komáromi vereségen a Perutz FC-nek, hiszen négy nappal az 5-3-ra elveszített mérkőzés után ismét idegenbe utazik a csapat, mely a tatabányai Grosics Gyula Stadionban igyekszik jó eredményt elérni.

Bosszúsak lehetnek a pápai játékosok, hiszen szerdán hiába vezettek kétszer és szereztek három gólt idegenben, így is pont nélkül maradtak. A vereséghez az első félidőben kimaradt helyzetek, no meg Kubicsek Máté játékvezető ítéletei vezettek, a Perutz két kiállítás miatt kilenc emberrel fejezte be a találkozót. Vasárnap ahhoz a Tatabányához utazik a pápai együttes, mely a nyitó fordulóban simán kikapott az ETO Akadémiától (4-1), majd 0-0-ás döntetlenre végzett a Sopronnal, egyszóval mindkét csapatra ráférne egy siker, tudja ezt a pápai edző is.

– Olyan csapathoz látogatunk, mely az előző bajnokságban az előkelő, ötödik helyen végzett és a nyáron tovább erősödött – mondta Weitner Ádám vezetőedző. – Kicsit beragadtak a rajtnál, de véleményem szerint idén is ott lesznek az élbolyban. Nem lesz könnyű dolgunk, két hiányzónk biztosan lesz, ami érzékenyen érint minket. Nem tehetünk mást, felemeljük a fejünket és megyünk, dolgozunk tovább, szeretnénk jó eredményt elérni.

A pápaiaknál eltiltás miatt Zsirai Martin és Köles János sem léphet pályára, a mérkőzést augusztus 15-én 17:30-as kezdéssel rendezik a Grosics Gyula Stadionban.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: