Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Jó hangulat a borsosgyőri falunapon

Pintér-Papp Eszter | 2021.08.14.

Valódi gyermekparadicsom volt ma délután a borsosgyőri sportpálya. Légvár, népi játékok és fanyűvő játékpark gondoskodott arról, hogy az apróságok igazán jól érezzék magukat, de volt arcfestés és csillámtetoválás is.

A színpadon egymást váltották a fellépők, a gyermekprogramoktól a hastáncbemutatón át a retró slágerekig változatos színpadi produkciók szórakoztatták a fesztiválsátorban összegyűlt közönséget.

– A vírusos időszak mindannyiunk életét megnehezítette és azok a közösségi programok, amelyek a falu életét korábban jellemezték, az elmúlt időszakban elmaradtak. Sokat gondolkodtunk azon, hogy az idén mikor találkozhatunk először, mikor szervezhetünk olyan rendezvényt, amely lehetőséget biztosít a borsosgyőri közösségnek arra, hogy együtt szórakozhassanak – mondta köszöntőjében Németh Zsolt, a település önkormányzati képviselője, a településrészi tanácsadó testület elnöke, aki arról is szólt, hogy látva, hogy milyen sokan eljöttek a rendezvényre és milyen sokan szórakoztak önfeledten a programokon,  megérte még idén vállalkozni a falunap megrendezésére.

A rendezvényen megjelenteket dr. Áldozó Tamás polgármester is köszöntötte hangsúlyozva, optimistának kell lennünk, de azért jó, ha most kihasználjuk a rendezvények adta szórakozási lehetőségeket. A városvezető a Médiacentrum kérdésére elmondta, a nyár folyamán sok rendezvény várja a pápaiakat és a környékben élőket. Pápán igyekeznek megtartani a városrészi napok karakterét, ezért vannak olyan programelemek, amelyek több városrész rendezvényén is megjelennek. A polgármester úgy fogalmazott, a borsosgyőri falunapon mindig jó a hangulat, ami azért is fontos, mert ezek a rendezvények jó alkalmat kínálnak arra, hogy a települési közösségek még inkább összekovácsolódjanak. – Többször elmondtam már, de továbbra is cél, hogy mi, Pápáról Borsosgyőrt, Kéttornyúlakot és Tapolcafőt szeretnénk olyan partnerként kezelni, mintha önálló települések lennének, ugyanazokkal az esélyekkel, ugyanazokkal a lehetőségekkel – hangsúlyozta dr. Áldozó Tamás.

A köszöntőket követően az est sztárvendégei, Varga Feri és Balássy Betti léptek színpadra. A borsosgyőri falunap zárásaként éjfélig Gregori bulijában szórakozhatnak a rendezvény résztvevői.        





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: