Bitva Party (Híradó 2021.08.16.)

673

Ötödik alkalommal rendezték meg Nyárádon a Bitva Party elnevezésű rendezvényt. Az idén három napos programsorozat igazán mindenkinek tartogatott valami érdekességet,látnivalót. Gyermekprogramok, főzőverseny, neves fellépők és persze hajnalig tartó bulik színesítették a kínálatot. Vasárnap délután pedig ünnepélyes keretek között aláírták Csiliznyárad település vezetőivel a testvértelepülési dokumentumot.

Bitva Party (Híradó 2021.08.16.)

Bitva Party (Híradó 2021.08.16.)Ötödik alkalommal rendezték meg Nyárádon a Bitva Party elnevezésű rendezvényt. Az idén három napos programsorozat igazán mindenkinek tartogatott valami érdekességet,látnivalót. Gyermekprogramok, főzőverseny, neves fellépők és persze hajnalig tartó bulik színesítették a kínálatot. Vasárnap délután pedig ünnepélyes keretek között aláírták Csiliznyárad település vezetőivel a testvértelepülési dokumentumot.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, August 16, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!