Online vállalkozói fórumok

250
Fotó: Pintér Ádám

Online vállalkozói fórumot szervezett a Pápa Járási Paktumiroda a mai napra. A délelőtti első előadás címe A pályázatok és a támogatott hitelek pörögnek tovább – beruházni most érdemes volt.

Az előadásba bekapcsolódók többek közt a vállalkozások rendelkezésére álló hitel és pályázati lehetőségekről és a hazai gazdaságban jelenleg tapasztalható folyamatokról hallhattak információkat Madarász Andrástól, a Goodwill Consulting Kft. értékesítési igazgatójától.

A fórum második előadása 14 órakor kezdődött és a vállalkozások alapításának kérdéskörével, valamint a KATA törvényi változásaival kapcsolatos információkat hallhatnak az érdeklődők. A téma előadója Pető Ákos okleveles könyvvizsgáló.

Unger Tamás alpolgármester, a paktum vezető testületének elnöke az online fórum kapcsán a Médiacentrumnak elmondta, a koronavírus-járvány különleges helyzetet teremtett a paktum projekt szempontjából is. Ez volt a harmadik alkalom, amikor az online térben valósították meg a találkozót. Az online fórumoknak egyébként kimondottan az volt a célja, hogy a vállalkozások számára tanácsokat adjanak a járvány okozta gazdasági helyzetben, segítséget nyújtsanak a kihívások kezelésében, a károk enyhítésében, a működés fenntartásában és a fejlődésben.
Az alpolgármester kiemelte, a személyes megjelenésre lehetőséget biztosító fórumok iránt egyre nagyobb volt az érdeklődés. A járványhelyzet azonban nem tette lehetővé a személyes találkozásokat, így az online forma mellett döntöttek. Az első online fórum iránt rendkívül nagy volt az érdeklődés, ahogy a mai nap első előadását is nagyon sokan hallgatták.
Unger Tamás végül felhívta a figyelmet arra, hogy a fórumok utánkövethetők, a papaipaktum.hu oldalról valamennyi előadás – így az online alkalmak – tartalma is letölthető.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!