Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Videóklip-premier

Pintér-Papp Eszter | 2021.08.18.
https://www.facebook.com/rocklifecoverband/videos/536274294117191

– Augusztus 20-a alkalmából írtam a dal szövegét és zenéjét, melyet zenésztársaimmal megalkottunk ebben a formában, ahogy azt a közönség ma délutántól láthatja és hallhatja – mondta el a ma 18 órakor bemutatott új videóklip kapcsán Molnár Zoltán László, az RCB együttes vezetője, aki hangsúlyozta, a tőlük megszokott módon nagyon komoly üzenetet közvetít az új dal – a szabadságról és a hazaszeretetről szól, a címe Szabadon.

Molnár Zoltán László azt is kiemelte, lokálpatriótaként a dal népszerűsítése mellett az is céljuk, hogy a város nevezetességeit is bemutassák a videóklip segítségével. – Ezt nagyon fontosnak érezzük, mert szép ez a város, ahol élünk. A dal és a képsorok által szeretnénk minél több emberhez eljuttatni az üzenetet, hogy érdemes meglátogatni Pápát, mert nagyon szép nevezetességeink vannak – mondta a zenekarvezető.

Mint megtudtuk, a klip képsorai és a dalszöveg szorosan nem függnek össze, de a képek és a zenekar előadása egy kerek egészet alkot.

Molnár Zoltán László végül úgy fogalmazott, hálásak minden támogatásért. Külön köszönetet mondott Varga Andrásnak és Gulyás Attilának, akik nélkül a videóklip nem valósulhatott volna meg.   





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: