Videóklip-premier

756

Sziasztok! Fogadjátok Szeretettel Legújabb dalunkat a szabadságról!! 🎬🎤🎸 🎹🥁

Posted by Rocklife Cover Band on Tuesday, August 17, 2021

– Augusztus 20-a alkalmából írtam a dal szövegét és zenéjét, melyet zenésztársaimmal megalkottunk ebben a formában, ahogy azt a közönség ma délutántól láthatja és hallhatja – mondta el a ma 18 órakor bemutatott új videóklip kapcsán Molnár Zoltán László, az RCB együttes vezetője, aki hangsúlyozta, a tőlük megszokott módon nagyon komoly üzenetet közvetít az új dal – a szabadságról és a hazaszeretetről szól, a címe Szabadon.

Molnár Zoltán László azt is kiemelte, lokálpatriótaként a dal népszerűsítése mellett az is céljuk, hogy a város nevezetességeit is bemutassák a videóklip segítségével. – Ezt nagyon fontosnak érezzük, mert szép ez a város, ahol élünk. A dal és a képsorok által szeretnénk minél több emberhez eljuttatni az üzenetet, hogy érdemes meglátogatni Pápát, mert nagyon szép nevezetességeink vannak – mondta a zenekarvezető.

Mint megtudtuk, a klip képsorai és a dalszöveg szorosan nem függnek össze, de a képek és a zenekar előadása egy kerek egészet alkot.

Molnár Zoltán László végül úgy fogalmazott, hálásak minden támogatásért. Külön köszönetet mondott Varga Andrásnak és Gulyás Attilának, akik nélkül a videóklip nem valósulhatott volna meg.   

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!