Elrajtolt a 24 órás váltófutás

726
Fotó: Haraszti Gábor

A „!300!”, a „12 lelkes Padavan”, a „Szedd a lábad”, valamint a „Fenyves 24” csapatainak részvételével ma délelőtt 10 órakor elstartolt a Solar Electric 24 órás váltófutás.

Izgatottan készülődtek ma reggel a sportcentrum atlétika pályáján a futók, akik nem kevesebbet vállaltak, minthogy 12 fős csapatokban 2×1 órás időtartamban 24 órán keresztül futnak. Idén négy, 12 fős csapat vállalkozott a nem mindennapi feladatra, akiknek sokan szurkoltak a pálya mellől.

Györkös Virág szervezőtől megtudtuk, nemcsak a 24 órás időtartamra vállalkozó csapatok jelentkeztek, hanem idén volt három- illetve hatórás kategória is, előbbibe négy, utóbbiba hat csapat jelentkezett. A nap folyamán gyermekfutamokat is rendeznek, lesz családi piknik és közös bográcsozás is.

A váltófutás eredményeit ezen a linken lehet nyomon követni: https://live.darktiming.hu/result/9537/3/17096?fbclid=IwAR14YeNqv0rMenPqWUqCEyldK6jDm2bO0hb7qTfXjSnoQAbDqDXC5bwQ6nE

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!