Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Csúcson a Black Bunny táncosai

Haraszti Gábor | 2020.10.14.

A karanténidőszak után története egyik legsikeresebb időszakát éli a Black Bunny Rock and Roll Club.

Fél éves kihagyás és egy sikeres nyári tábor után Budapesten tértek vissza a versenyzés vérkeringésébe a klub táncosai, akik az országos táncversenyen kis- és nagyformációban valamint párosban is a zsűri elé járultak.

– Egy ilyen nehéz időszak után én már annak is örültem, hogy versenyezhettünk, az elért jó eredmények már csak hab a tortán – mesélte dr. Szegediné Murai Dóra, az egyesület vezetője. – Az országos bajnokságon a Crystals children kisformáció valamint a Back to the future páros formáció tagjaként Juhász Olivér és Németh Zorka egyaránt második helyezést ért el. A Brilliance csapata, valamint a Dinamik RRC Remember nagyformációt erősítő Péter Lilla, Kiss Eszter Orsolya és Völgyi Tina bronzéremmel gazdagodtak. Mellettük két hatodik (children páros: Németh Hunor Dénes – Varga Ramóna Linda, junior páros: Juhász Olivér – Németh Zorka Dorka) és a juveniles párosunknak köszönhetően (Péter Ákos – Babai Blanka) egy kilencedik helyet szereztünk.

A XII. Kid Rock And Roll területi versenynek a veszprémi Március 15. utcai Sportcsarnok adott otthont, ahol nem túlzás, taroltak a pápaiak. Öt kategóriában indultak és kivétel nélkül mindegyiket megnyerték, az öt arany mellett két ezüstöt is bezsebeltek.

– Junior (Brilliance) és children kisformációnk (Crystals), juveniles párosunk (Péter Ákos – Babai Blanka), junior duónk (Juhász Olivér, Németh Zorka), children párosunk (Németh Hunor Dénes – Varga Ramóna Linda) egyaránt a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel. A nyugat-magyarországi versenyen juveniles kategóriában Pető Róbert és Keresztes Csenge második lett, a Dinamik Remember nagyformációban Péter Lilla, Völgyi Tina, Kiss Eszter Orsolya produkcióját szintén a mezőny második legjobb produkciójának látta a zsűri.

Dr. Szegediné Murai Dóra a példátlan sikereket három dolognak tulajdonítja.

– Egyrészt a versenyzőink nagyon szorgalmasan, lelkiismeretesen készülnek, másrészt kollégámmal, Nagy Andrással jó edzésterveket dolgozunk ki, igyekszünk minden alkalommal hozzátenni valamit a tudásukhoz. Mindez azonban kevés lenne, ha a szülők nem lennének ennyire segítőkészek, elhivatottak, nagy köszönet a sok áldozatvállalásukért.

A táncosokat dr. Szegediné Murai Dóra és Nagy András készítette fel. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: