Tánc és divat a DeFoP-on (Híradó 2021.08.23.)

258

Az augusztus 20-ai városi ünnepséget követően az Esterházy-kastély udvarára várta az érdeklődőket a Design Folk Pápa produkciója. A Tánc-Lánc Alapítvány két olyan szereplőt hívott meg a rendezvényre, akik újszerű módon használják a népi motívumokat, ezzel mutatva be a folklór továbbélését. Az Aurora FolkGlamour divatbemutatója és a Fricska táncegyüttes előadása igazi különlegességet jelentett az ünnep estéjén, a káprázatos produkcióra megtelt a kastélyudvar látogatókkal.

Tánc és divat a DeFoP-on (Híradó 2021.08.23.)

Tánc és divat a DeFoP-on (Híradó 2021.08.23.)Az augusztus 20-ai városi ünnepséget követően az Esterházy-kastély udvarára várta az érdeklődőket a Design Folk Pápa produkciója. A Tánc-Lánc Alapítvány két olyan szereplőt hívott meg a rendezvényre, akik újszerű módon használják a népi motívumokat, ezzel mutatva be a folklór továbbélését. Az Aurora FolGlamour divatbemutatója és a Fricska tánegyüttes előadása igazi különlegességet jelentett az ünnep estéjén, a káprázatos produkcióra megtelt a kastélyudvar látogatókkal.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, August 23, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!