Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Szegedi dominancia a teke emlékversenyen

Haraszti Gábor | 2021.08.23.

Négy napon keresztül dőltek a bábuk a Makkai Miklós Tekecsarnokban, a Pápai Vasas SE Szuperligás, NB I-es és NB II-es együttesek részvételével rangos emléktornát rendezett, melyen a hölgyeknél győri, a férfiaknál szegedi elsőség született.

A Pápai Vasas Kupa és az V. Váradi Zoltán Emlékversenyre 47 igazolt négyfős csapat jelentkezett. Váradi Zoltánt a mai napig a klubhűség mintaképeként tartják számon, soha nem játszott másik csapatban, pályafutása kezdetétől 2004-ben bekövetkezett haláláig a Vasas mezét viselte. Az ország minden részéből érkeztek csapatok azzal a céllal, hogy elhódítsák a vándorserleget. Izgalommal és fordulatokkal teli vetélkedést hozott az idei év is, ahol a női csapatoknál az első három helyről mindössze három fa döntött. Végül a győri Ipartechnika csapata végzett az első helyen (2174 fa), második az osztrák DKV Schlaining (2172 fa), harmadik a Ferencváros lett (2171 fa). Egyéniben Sass Edit bizonyult a legjobbnak (594 fa).

A férfiak versenyében a Zengő Alföld Szegedi TE első csapata ütötte a legtöbb fát (2518), így egy éven keresztül ők birtokolhatják a vándorkupát, a második helyen Répcelak második együttese végzett (2374 fa), a képzeletbeli dobogóra a Győr-Szol első csapata fért fel (2364 fa).

A 2021. évi Pápai Vasas Kupa és az V. Váradi Zoltán Emlékverseny egyéni bajnoka ifj. Brancsek János, a Zengő Alföld Szegedi TE játékosa lett 666 fával.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: