Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Illegális hulladéklerakók a kamera előtt

Pintér-Papp Eszter | 2021.08.24.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy egy pályázatnak köszönhetően a város 19, illegális hulladéklerakás szempontjából kiemelten veszélyeztetett pontján 25 térfigyelő kamerát helyeztek el, melyeknek képeit az év minden napján 0-24 óráig figyelik a közterület-felügyelet munkatársai.

Bakó István, Pápa Város Önkormányzatának Városgondnoksága és Közterület-felügyelete intézményvezetője arról tájékoztatta a Pápa és Vidékét, hogy augusztus 22-én délelőtt a közterület-felügyelet a kamerák segítségével észlelte, hogy az egyik lakótelepen a megfigyelt területre fiatalok illegálisan hulladékot helyeztek el, majd távoztak. A közterület-felügyelet erről tájékoztatta a rendőrséget, akik a jelzésre reagálva a helyszínen azonosították az elkövetőket, akik ellen illegális hulladéklerakás miatt eljárás indul. A fiatalok az általuk elhelyezett szemetet feltakarították.

Bakó István hangsúlyozta, nagyon fontosnak tartják az illegális hulladéklerakókkal szembeni fellépést. Az imént ismertetett eset is bizonyítja, hogy a kamerarendszerrel és a 24 órás megfigyeléssel komoly eredményeket érhetnek el ezen a területen. A diszpécserszolgálathoz bekötött közterületi kamerák száma a közeljövőben emelkedik, így a város egyre nagyobb területén lesz lehetőség a 24 órás megfigyelésre.  





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: