Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Nyitótábor a Közgázban

Babos Petra | 2021.08.24.

Jó hangulat, tartalmas időtöltés, kedvesség, segítőkészség – így jellemezte röviden Somogyi Katalin igazgatóhelyettes, a Diákönkormányzat munkáját segítő oktató a Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégium nyitótáborát.

Hosszú évekre visszanyúló rendezvény a Közgáz nyitótábora, amelyet mindig azzal a céllal szerveznek meg, hogy a leendő 9. évfolyamosok megismerkedjenek – többek között – az osztályfőnökükkel, osztálytársaikkal és az iskolával. Korbel Péter, Kerpel Péter Józsefné, Tóth Ferenc és Menyhártné Kemenes Szilvia, a leendő kilencedikesek osztályfőnökei izgatottan várták a diákokat ma reggel.

A délelőtt folyamán Obermayer Rita igazgatói feladatok ellátásával megbízott igazgatóhelyettes köszöntötte a tanulókat, majd prezentációjában bemutatta a nagy múltú intézményt. A fiatalok Marton Krisztián főhadnagy előadásában tájékoztatást kaptak a szeptemberben induló kadétképzésről, Radványi Éva tanárnő pedig a közösségi szolgálatról beszélt a diákoknak. Volt idő bejárni az iskola épületét és megismerkedni egymással. Délután a sporté volt a főszerep: Tóth Ferenc tanár sportfoglalkozással, sorversennyel várta a diákokat. Ezzel egy időben Süle Janka 12. B osztályos tanuló az iskola hagyományairól, programokról, rendezvényekről beszélt iskolatársainak. A sportversenyek alatt pontokat gyűjtöttek a kilencedikesek, ez alapján az 1. helyezett a 9. D osztály lett  – tájékoztatta hírportálunkat Somogyi Katalin.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: