Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Szombaton lesz a Nyárbúcsúztató Játszótéri Nap

Babos Petra | 2021.08.25.

Jótékonysági főzőverseny, színpadi programok és sok játék várja mindazokat, akik ellátogatnak szombaton délután a Nyárbúcsúztató Játszótéri Napra a volt Kilián lakótelepre.

A rendezvény kapcsán Horváth Dorina, a Jókai Mór Művelődési Központ kulturális szervezője a Médiacentrumnak elmondta, nagyon sok gyermekprogrammal készülnek a szombati rendezvényre, lesz játékpark, szabadulószoba, babasarok, arcfestés, portrérajzolás, körhinta, rendőrautó-bemutató, és kreatív játszóház is. A délután folyamán 15 órától egy gyermekbűvész előadását láthatja a közönség, majd fellépnek a Black Bunny Rock and Roll Club táncosai, őket Bene Gabi követi slágerdallamaival, de színpadra lépnek majd a Honvéd Bajtársi Klub Vidám Nagyijai is. Mindezek mellett látványos tűzoltó bemutatóra is invitálják az érdeklőket, ezúttal nem egy roncsautót szednek szét, hanem az egyik ház tetejéről mentenek majd.

– Ahhoz hogy a bemutatót megtarthassuk, kérjük az itt lakóktól, hogy a Képző utcai bútoráruház melletti területet hagyják szabadon, ne oda parkoljanak gépjárműveikkel – hangsúlyozta a kulturális szervező.

Mint minden városrészben, a főzőverseny itt is délután 14 órakor kezdődik, így a vidám programokra érkező közönség is meg tudja kóstolni a finomabbnál finomabb étkeket.

A nyárbúcsúztató délután során adják át a tavasszal meghirdetett környezetszépítő verseny díjait.

– Megtekintettük a versenyre benevezett virágos kerteket, s azt tapasztaltuk, hogy nagyon szépen gondozzák azokat a lakók. Ezt szeretnénk megköszönni, szombaton 16 óra 30 perctől várjuk a résztvevő csapatokat a rendezvénysátorban – mondta Horváth Dorina.

Unger Tamás alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője hozzáfűzte, a városrészi nap programjának összeállításakor arra törekedtek, hogy egy év kihagyás után ismét egy jó hangulatú délutánt tölthessenek együtt a lakótelepiek.

– Az újra együtt a csapat elnevezésű jótékonysági főzőversenyre reméljük sok új és régi csapat el tud jönni. A bevétellel idén a Napsugár bölcsődét támogatják. Természetesen az a célunk, hogy a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki jól érezze magát, így lesznek gyermekprogramok és operett is. Ebben az évben sportversenyeket nem szerveztünk, hiszen a rendezvény délután kezdődik, s a hely is szűkebb, de a látványbemutatók kompenzálják a sportprogramokat – tette hozzá Unger Tamás.

Az est sztárvendégei Peller Károly és Oszvald Marika lesznek. A nyárbúcsúztató rendezvény Dj Béci retró bulijával zárul a késő esti órákban.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: