Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Kupameccsel folytatja az idényt a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2021.08.26.

Augusztus 27-én öt nap alatt másodszor is összecsap a Perutz FC és a Balatonfüred együttese, a pápaiak arra készülnek, hogy a bajnokságban elszenvedett vereség (0-1) után a MOL Magyar Kupában sikerül revansot venniük a Balaton-partiakon.

Pápai szempontból csalódást keltő eredménnyel zárult az NB III-as labdarúgó-bajnokság negyedik fordulója, a Perutz a korábbi hetekhez képest gyengébb teljesítményt nyújtott és miután egy korai találattal hátrányba került, a célfutballt játszó Balatonfüredet nem sikerült áttörnie.

– Az eddigi mérkőzéseinken rendre mezőnyfölényben játszottunk, viszont ez nem minden esetben párosult hatékonysággal, így a Balatonfüred ellen sem, ebben mindenképp előrelépést várok – vélekedett Weitner Ádám, a Perutz trénere. – Az előrelépés érdekében több helyzetet kell kidolgoznunk, többet kell kommunikálnunk, hogy tudjuk egymást segíteni.

Augusztus 27-én 16:30-as kezdéssel a kupasorozat második fordulójának nyitómérkőzését játsszák Balatonfüreden, Weitner Ádám a továbbjutást célozta meg.

– Nehéz helyzetben vagyunk a sok hiányzó miatt, nem titok, kinevezett csatárokkal készülünk, akik remélhetőleg meg tudják oldani a feladatot – folytatta az edző. – Sandal Dominik, Oláh László, Skriba Máté, Gasztos Martin, Nagy Tamás és Hauser Bálint sincs 100 százalékos állapotban, nélkülük igyekszünk kivívni a továbbjutást. A sok negatívum ellenére felkészültünk, igyekeztünk mindenkit formába hozni annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el. Felszabadult, ugyanakkor koncentrált játékot szeretnék látni, bízom benne, hogy ez elég lesz a következő körbe kerüléshez. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: