Sport a szabadban – átadták a várkerti fitneszparkot (Híradó 2021.08.27.)

540

Csütörtökön délután újabb várkerti létesítményt adott át az önkormányzat a pápaiaknak: a játszótér után megnyílt a fitneszpark is. A Várkert Gróf út felőli oldalán lévő sportpark avatóján minden korosztály képviseltette magát, idősek és fiatalok egyaránt kipróbálták a sporteszközöket. A fitneszpark 230 négyzetméteres területére 9 eszközt telepítettek: a bemelegítéshez, nyújtáshoz, levezetéshez használható eszközök mellett saját testsúlyos edzésre alkalmas és forgó-mozgó sporteszközöket is. A gumiborítású szabadtéri fitneszpálya egyelőre 9-20 óráig látogatható.

Sport a szabadban – átadták a várkerti fitneszparkot (Híradó 2021.08.27.)

Sport a szabadban – átadták a várkerti fitneszparkot (Híradó 2021.08.27.)Csütörtökön délután újabb várkerti létesítményt adott át az önkormányzat a pápaiaknak: a játszótér után megnyílt a fitneszpark is. A Várkert Gróf út felőli oldalán lévő sportpark avatóján minden korosztály képviseltette magát, idősek és fiatalok egyaránt kipróbálták a sporteszközöket. A fitneszpark 230 négyzetméteres területére 9 eszközt telepítettek: a bemelegítéshez, nyújtáshoz, levezetéshez használható eszközök mellett saját testsúlyos edzésre alkalmas és forgó-mozgó sporteszközöket is. A gumiborítású szabadtéri fitneszpálya egyelőre 9-20 óráig látogatható.

Posted by Pápa Városi Televízió on Friday, August 27, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!