Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Nyárbúcsúztató a volt Kilián lakótelepen

Pintér-Papp Eszter | 2021.08.28.

A városrészi napok sorában ma a volt Kilián lakótelep Nyárbúcsúztató Játszótéri Napja következik, ahol a főzőcsapatok bográcsai alatt már javában ropog a tűz, de a szabadulószoba, a játékpark, a kreatív játszóház, a légvár és a körhinta is csak arra várnak, hogy a szünidő utolsó hétvégéjén minél több gyermek számára nyújthassanak önfeledt szórakozást.

Unger Tamás alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője hírportálunknak elmondta, tartalmas, gyerekek és felnőttek számára egyaránt szórakoztató programokkal várnak mindenkit a nyárbúcsúztató programra, melynek az idei évben az időjárás is kedvez, hiszen egy átlagos augusztusi hétvégéhez képest ma nincs nagy hőség. A főzőversenyre 11 csapat nevezett, így akik tartalmasabb uzsonnára vagy vacsorára vágynak, itt hamarosan finomabbnál finomabb étkek közül válogathatnak. A szervezők az idei évben a főzőverseny bevételét a Napsugár Bölcsődének ajánlják fel.

A színpadi programok sorát egy gyermekbűvész-előadás nyitotta, de a délután folyamán láthatjuk még a Black Bunny Rock and Roll Club táncosait, Bene Gabit, lesz Muzsikáló Manó Matiné és színpadra lépnek a Honvéd Bajtársi Klub Vidám nagyii is.

Érdekes eleme lesz a mai programnak a 17 órakor kezdődő, látványos tűzoltó bemutató.

A délutáni programok sorában adják át a „…mint vízbe dobott kavics…” pályázat keretein belül hirdetett környezetszépítő verseny díjait és a 18.30-kor kezdődő köszöntő után az is kiderül, a szakavatott zsűri melyik főzőcsapat ételét ítéli legfinomabbnak.

A nap sztárvendégei, Peller Károly és Oszvald Marika 19 órakor lépnek színpadra. A Nyárbúcsúztató játszótéri nap Dj Béci retró bulijával zárul.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak a volt Kilián lakótelepre.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: